Nameless One (nameless__one) wrote,
Nameless One
nameless__one

вести с полей

Альмаматерь номер три анонсировала новую программу:

The Masters in Management is an innovative 11-month programme. It will allow students to develop a broad understanding of key business concepts and issues. We will welcome up to 100 students from around the world in the inaugural intake. Students will have less than a year's previous work experience. They will have an undergraduate degree in a discipline other than business or management studies. Upon graduation they will be awarded an MSc in Management. 

Чего-то я тут сильно не понимаю. Смахивает на consulting cannon fodder boot camp. Зачем это нужно школе, которая декларирует полную успешность своего нынешнего пакета и суровый недостаток площадей?
Tags: news_comments
Subscribe

  • The Hunt (2020).

    По наводке у Экслера ( https://www.exler.ru/films/ohota-1.htm) посмотрел "The Hunt". Совсем уж его восторгов, пожалуй, не разделил, но не пожалел ни…

  • киношное - "Спартак"

    Кубриковского "Спартака" я впервые посмотрел школьником в кино. Незадолго до этого я прочёл изданный в СССР роман "Спартак" Джованьоли, который тогда…

  • Киношное.

    Посмотрел Star Wars. Даже так получилось что два раза в кино - с детьми по очереди с промежутком в несколько дней. Ок. Боялся что второй раз будет…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 4 comments